Syyskokous ja kirjavaihtarit

Lokakuisena maanantai-iltana joukko marttoja kokoontui vuosikokouksen ja kirjavaihtareiden merkeissä. Illan virallisemmassa osuudessa mm. käytiin läpi toimintasuunnitelmaa ja valittiin toimihenkilöt ja johtoryhmä vuodelle 2014. Vauhtimartat sai kokouksessa uuden vastuullisen vetäjän ja johtoryhmään tuli pari uutta tulokasta. Kokouksessa keskusteltiin myös Naistenmessuista ja blogitoimikunnan perustamisesta.

Kun vuosikokous oli saatu kunnialla päätökseen, oli kirjavaihtareiden aika. Lähes jokainen paikalle saapunut martta oli tuonut mukanaan yhden tai useamman kirjan muille esiteltäväksi ja kiertoon laitettavaksi. Tarjolla oli pääasiassa kaunokirjallisuutta, mutta löytyipä valikoimasta esimerkiksi yksi sudoku-kirjakin.

Osa kirjoista löysi uuden omistajan jo ennen kuin niitä oli ehditty edes kunnolla esitellä, toiset taas vaativat hieman enemmän ”mainospuheita”. Suurimman suosion taisivat saada Anthony Bourdainin ”Kitchen Confidential” ja Coco Chanelin elämäkerta. Loppujen lopulta käytännössä kaikille tarjolla olleille kirjoille löytyi vähintään yksi uusi lukija, joten kirjavaihtarit olivat erittäin onnistuneet.

Kirjoja ja käsiä

Teksti Laura
Kuva Virve

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s