Itänaapurin herkkuja

Kuten aikaisemminkin on tullut todettua, Vauhtimarttojen jäsenistöstä löytyy osaamista asiassa kuin asiassa. Helmikuussa saimme perehtyä venäläisen keittiön klassikoihin pelmeneihin Venäjällä asuneen jäsenemme Paulan avustuksella. Illan aihe oli pelmenit, mutta oikeasti teimme ukrainalaisia varenikeja rahka- ja perunatäytteillä. Rahkatäytteessä kannattaa käyttää venäläistä rahkaa, jota Tampereella myy esim. Viron herkkukauppa. Suomalainen rahka on tarpeeseen liian kosteaa ja vähärasvaista. Varenikeihin tarvittavat ainekset olivat hyvin yksinkertaiset, tarvittiin vain vähän sorminäppäryyttä, ja talvinen herkku oli valmis. Keitetyt perunatäytteiset varenikit tarjottiin paistetun sipulin ja piparjuuritahnan kera, rahkatäytteisten varenikien joukkoon lisättiin voita.

Kuvat puhukoot puolestaan tässä kirjoituksessa, mutta jos niistä jää asia vielä epäselväksi, voi käydä tutustumassa Paulan ja miehensä toteuttamaan upeaan ohjesivustoon.

WP_20150302_18_32_00_Pro

 

WP_20150302_18_25_23_Pro

WP_20150302_18_30_33_Pro

 

WP_20150302_19_00_13_Pro

WP_20150302_19_01_07_Pro

WP_20150302_19_01_47_Pro

WP_20150302_19_05_03_Pro

WP_20150302_19_02_47_Pro

WP_20150302_18_55_40_Pro

WP_20150302_18_49_09_Pro

WP_20150302_18_46_41_Pro

 

WP_20150302_18_42_59_Pro

 

 

WP_20150302_19_35_31_Pro

WP_20150302_19_28_47_Pro

 

WP_20150302_19_29_07_Pro

WP_20150302_19_34_58_Pro

Kuvat ja teksti Virve

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s