Päivän tärkein ateria

Syksyn ensimmäinen marttailta alkoi aamiaisen merkeissä. Hyvää huomenta-tuoreita ideoita aamupalalle-illassa kokeiltiin uudenlaisia ohjeita. Illan aikana valmistimme muuan muassa tuorepuuroa, uppomunia, juustoleipäsiä, fruitie-juomaa ja banaanilettuja. Kaikki illan aikana nautitut ruuat olivat myös keliaakikoille sopivia.

20160829_184245

20160829_184309

Fruitie-juomaa valmistamassa.

20160829_191032

Tuorepuuroa omenalisukkeen kanssa.

20160829_191041

Myös nuoria martanalkuja oli paikalla.

20160829_193350

Banaanilettuja. Ohje letuille on helppo: 2 kananmunaa, banaani, kardemummaa. vaniljaa, kanelia ja suolaa. Sekoitetaan ainekset ja paistetaan kookosöljyssä tai voissa. Seuraksi maistuu mustikkka-inkiväärituorehillo.

Juustoleipäset ja hernelevite.

20160829_195628

Kahvikupissa on Bulletproof-kahvia, joka valmistetaan näin:

tummapaahtoista kahvia, 1-2 rkl voita, 1-2 rkl hyvälaatuista kookosöljyä (oikeaoppisesti MCT-öljyä)

Kahvi keitetään normaalisti ja kaadetaan blenderiin. Lisätään voi ja öljy ja sekoitetaan. Juoman voi maustaa myös kanelilla, vaniljalla tai muulla haluamallaan mausteella.

Juustoleipäsen välissä on uppomuna, smetanaa ja paistettuja suppilovahveroita.

Fruitien ohje oli ihanan raikas: banaania, tuore mango, babypinaattia ja kookosvettä.

20160829_195633

Kulhossa tuorepuuroa, mustikka-inkiväärihilloa, uppomunan lisäksi lautasella gluteeniton teeleipä ja hernelevitettä.

Ihania aamuja kaikille!

Teksti ja kuvat: Tanja

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s