Vauhtimarttojen joulumakeiset

Vuoden 2016 viimeinen kokoontuminen sujui hyvin makeissa merkeissä, sillä teimme makeisia viidellä eri reseptillä. Kyllä itse tehdyissä karkeissa on ihan erilainen tuntu, kuin kaupasta ostetuissa. Listalla oli Dajm, Suklaasalami, Hunaja-pähkinätoffee ja Suolapähkinätoffee. Listalla oli vielä yksi suklaalla päällystetty, pehmeäpohjainen makeinen, mutta sen ohjetta en tullut napanneeksi mukaan.

Oli mukava verestellä nuoruuden muistoja itsekeitetyistä dajmeista ja toffeista. Tällä kertaa keitokset todella kovettuivat, kun kärsivällisyyttä oli hieman enemmän matkassa mukana. Jokainen resepti oli melko yksinkertainen, eikä ainesosia tarvittu montaa. Hunaja-pähkinätofeetahan voisi jopa ajatella terveellisenä herkkuna, koska siinä on niin paljon hunajaa. Makeisten tekemistä kannattaa ehdottomasti kokeilla myös kotona!

img_5351img_5361

img_5362

Kirjoittanut:

Minna

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s