Valoa pimeyteen heijastinillassa

Syksyn pimeyden laskeutuessa Vauhtimartat päättivät tarttua toimeen ja turvata oman ja läheistensä näkymisen katukuvassa. Syyskuun lopussa tapasimme marttalassa siis suomalaisen keksinnön, heijastimen tiimoilta.

Nopeassa alkubriiffauksessa tarkastelimme erilaisia heijastimia ja heijastavia esineitä ja niiden ominaisuuksia. Paras näkyvyys löytyi kovalta muoviheijastimelta, mutta paikkansa sekä turvallisuuden saralla, että tyylikysymyksinä ovat lunastaneet myös erilaiset pehmeät heijastimet ja heijastinkankaat sekä -nauhat. Onneksi kaikille varmasti löytyy mieleisensä!

 

nfd

 

Tee-se-itse -hengessä pääsimme askartelemaan omat heijastimemme heijastavasta kankaasta. Pienten vinkkien ja esimerkkien jälkeen saimme suunnitella ja toteuttaa mieleisemme, ja onneksi olikin paljon värikästä askartelutarviketta saapunut paikalle.

 

nfd

 

nfd

 

Kun alkuun oli päästy, ja ideoita vaihdettu, päätimme pitää pienen teehetken. Innostus askarteluun oli kuitenkin niin vahva, ettei pöytään olisi oikein maltettu siirtyä, ja nopeasti vauhtimartat palasivatkin tehtailemaan heijastimiaan.

 

Illan lopuksi keräsimme joitakin valmistuneita tuotoksia kasaan.

 

dav

 

 

Hauskana ideana kokeilimme myös, miltä kankaiset heijastimemme näyttävät pimeällä kadulla. Otimme kuvan siis myös salamalla. Eiköhän näillä pysytä näkyvillä!

 

dav

 

Teksti ja kuvat Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s