Mikä Vauhtimartat?

Vauhtimartat on nuorten naisten martta-toimintaryhmä Mansesta. Tässä blogissa näet ja kuulet tunnelmia meidän marttatoiminnastamme. Erittäin innostuneita olemme kädentaidoista ja ruuanlaitosta, mutta myös muuta kivaa on luvassa. Joten pysy kuulolla tai tule mukaan toimintaan! Vauhtimartat-toimintaryhmä kuuluu Tampereen Marttayhdistykseen.

Ethän kopioi ja julkaise mitään blogistamme löytyvää ilman lupaa. Lupaa voit kysyä sähköpostitse gmail-osoitteesta ”vauhtimartat”.

2 thoughts on “Mikä Vauhtimartat?

 1. Hei olisin kiinnostunut marttojen toiminnasta, minkä hintaista se on ja täytyykö iltoihin ilmoittautua etukäteen ja missä tuo marttala-paikka on tarkemmin?
  T. Titta

  1. Hei, anteeksi että vastaus on kestänyt mutta ehkä olet saanut marttojen omilta sivuilta jotain tietoa Vauhtimartoista. Martoilla on vuosittainen jäsenmaksu, noin 43e, joka maksetaan Marttaliitolle jonka alaisia olemme. Vauhtimarttojen periaatteena on pitää illat edullisina, joten meillä on 5 e vuosimaksu, jonka voi suorittaa myös vetämällä illan tai leipomalla joulumyyjäisiin tms. osallistumalla.
   Iltoihin ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostin kautta; meillä on facebook-sivut joiden kautta jaamme infoa toiminnasta. Marttala sijaitsee Hämeenpuistossa, osoitetta en tarkalleen nyt muista mutta Työväen teatteria vastapäätä puiston toisella puolella.
   Kysy ihmeessä lisää, jos kiinnostuit!
   Tanja Sairila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s