Mikä Vauhtimartat?

Vauhtimartat on tamperelainen, nuorekkaiden naisten marttatoimintaryhmä. Tässä blogissa kerromme tunnelmia marttailustamme. Olemme erittäin innostuneita kädentaidoista ja ruuanlaitosta, mutta teemme myös paljon muuta kivaa yhdessä.

Pysy siis kuulolla tai tule mukaan toimintaan! Vauhtimartat-toimintaryhmä kuuluu Tampereen marttayhdistykseen (ja Pirkanmaan marttapiiriin).

Ethän kopioi ja julkaise mitään blogistamme löytyvää ilman lupaa. Meihin voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

vauhtimartat miukumauku gmail piste com

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Mikä Vauhtimartat?

 1. Hei olisin kiinnostunut marttojen toiminnasta, minkä hintaista se on ja täytyykö iltoihin ilmoittautua etukäteen ja missä tuo marttala-paikka on tarkemmin?
  T. Titta

  1. Hei, anteeksi että vastaus on kestänyt mutta ehkä olet saanut marttojen omilta sivuilta jotain tietoa Vauhtimartoista. Martoilla on vuosittainen jäsenmaksu, noin 43e, joka maksetaan Marttaliitolle jonka alaisia olemme. Vauhtimarttojen periaatteena on pitää illat edullisina, joten meillä on 5 e vuosimaksu, jonka voi suorittaa myös vetämällä illan tai leipomalla joulumyyjäisiin tms. osallistumalla.
   Iltoihin ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostin kautta; meillä on facebook-sivut joiden kautta jaamme infoa toiminnasta. Marttala sijaitsee Hämeenpuistossa, osoitetta en tarkalleen nyt muista mutta Työväen teatteria vastapäätä puiston toisella puolella.
   Kysy ihmeessä lisää, jos kiinnostuit!
   Tanja Sairila

Kommentointi on suljettu.